среда, 6 мая 2015 г.

Россійський літак Superjet 100 при зльоті почав розпадатися на частини

Те що від одного з двигунів відпала його частина було встановлено тільки під час огляду літатака у аеропорту Борисполя


Щось не везе нашим сусідам з високотехнологічними виробами їхнього авіапрому та космічної галузі. Ще не встигли розібрати уламки експериментальної ракети – носія, що завалився на космодромі Плесецка, а вже чергова порція уламків летить до нашої Землі у вигляді вантажного корабля "Прогрес 27", що з якихось причин не "зажотив" спілкуватися з Міжнародною космічною станцією. 

І тепер ще одне "диво" російського виробництва почало розпадатися на частини вже при взльоті у Шеремет"єво. Можливо у них дійсно щось як пороблено? 

Мовою оригіналу

У російського Superjet під час зльоту відпала частина двигуна, але він все одно полетів


В аеропорту Шереметьєво підтвердили повідомлення про те, що Sukhoi Superjet 100 компанії «Аерофлот» при зльоті втратив частину двигуна, що не завадило йому благополучно дістатися до київського Борисполя.

Як повідомляє РБК з посиланням на російські ЗМІ, авіалайнер втратив частину двигуна на вильоті з Шереметьєво, однак втрата елемента була виявлена тільки під час огляду в київському аеропорті Бориспіль - було втрачено центральне тіло соплового апарата літака, яке використовується для шумозаглушення і для розподілу газів у двигуні літака.

Переважну частину парку російського «Аерофлоту» складають літаки сімейства А320, А330 і Sukhoi SuperJet-100. Авіакомпанія стала стартовим замовником SSJ-100, уклавши контракт загалом на поставку 30 літаків цієї моделі.


УНІАН 

САМОЕ ЧИТАЕМОЕ ЗА НЕДЕЛЮ